Wednesday, April 4, 2007

"Το προσκλητήριο μου έπεσ' απ' τα χέρια..."


Ένας βασικός μπελάς του γάμου είναι τα προσκλητήρια και οι μπουμπουνιέρες.

Θα ήθελα να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, να "δένουν" που λένε με ένα κοινό θέμα (central piece).


Να επιλέξουμε ένα προσκλητήριο αστείο, με γελοιογραφία στο εξώφυλλο? Πάει με μπουμπουνιέρα που την πετάς στο δεύτερο βήμα...


Να κάνουμε αυτό που πάντα ήθελα, κάτι που έχει σχέση με τη δουλειά μου, αλλά τότε τι να είναι η μπουμπουνιέρα?


Ή να κάνουμε κάτι εντελώς απλό, τυπικό και αδιάφορο? Μπουμπουνιέρα τούλι, και πολύ της είναι.


Για δώστε καμιά ιδέα!

Φιλιά

6 comments:

Anonymous said...

Λοιπόν.... Όπως έχουμε συζητήσει και διά ζώσης, εμένα το προσκλητήριο-εφημερίδα δεν μου πολυαρέσει. Κυρίως επειδη το φαντάζομαι ασπρόμαυρο. Εκτός αν εκσυγχρονιστεί τελοσπάντων! Σε περίπτωση που το επιλέξεις πάντως, ο Χαλούφ θα πάρει μεγάλη χαρά διότι, όπως έχουμε ξαναπεί, οι μπομπονιέρες θα δημιουργηθούν από φύλλα αρχείου του υπογείου! Αν μάλιστα δανειστείτε και το αρχείο της διπλανής εφημερίδας, θα έχετε ωραιότατη διχρωμία.

Πάντως, πέρα απ' τις μπούρδες που λέω, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι αδιάφορο, άχρωμο και άοσμο για το δικό σου γάμο (και με τέτοιες κουμπάρες δηλαδή!!) Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, αφού τον έχουμε!

Για μπομπονιερίτσες μπορεί να σου βρει κανένα δείγμα ο Χαλούφ από τη χώρα του στυλ, στην οποία υποτίθεται ότι τριγυρίζει αυτές τις μέρες. Εγώ θα πρότεινα κάτι σε χωνί από προκηρύξεις! Αφού σας αφήνουν μόνο τρία συρταρια και κάποιας ψυχής της περισσεύουν....!

sofia said...

Επίσης αν θέλεις ενότητα προσκλητηρίου και μπουμπουνιέρας. δε μπορώ να φανταστώ στην περίπτωση της μπουμπουνιέρας απλό-τούλι πως θα είναι η αντίστοιχη πρόσκληση...Απλό επισκεπτήριο?
Οι πιο ομορφες προσκλήσεις που έχω δει μέχρι τώρα (και εκτυπωμένες στο δικό σου υπολογιστή) είναι έργα τέχνης με νυφες και γαμπρούς (και ότι άλλο θες φαντάζομαι και μπορείς να βρεις στο ιντερνετ ή να σκανάρεις) κι έτσι έχεις μια πολύχρωμη πρωτότυπη πρόσκληση, και αντάξια του μπρίου και της φαντασίας εσένα και του Χαλούφ. Το εσωτερικό μπορεί ίσως να έχει γραμματοσειρά εφημερίδας και ίσως ένα στήσιμο που να θυμίζει.
Βέβαια, πάλι οι μπουμπουνιέρες είναι το πρόβλημα. Σκεφτόμουν κάτι απλό με πολύχρωμα κουφέτα, αλλά μάλλον θα θυμίζει και αυτό βάφτιση.
Ίσως αντί για τούλι ένα υφασμάτινο πουγκάκι?

Anonymous said...

Εγώ νομίζω πως λίγη πλάκα είναι προτιμότερη από τα βαρύγδουπα, ξενέρωτα ή πλουμιστά που θυμίζουν Μπάκιγχαμ και βραζιλιάνικα (καρδούλες, γλυκουλίνια κλπ)....
Και όντως το τούλι κάτι μου κάνει. Αλλά περί ορέξεως....

Δήμητρα

Anonymous said...

Εμενα μ'αρεσει η ιδέα μπομπονιερας σε χωνακι εφημερίδας πάντως!!

για το προσκλητήριο δε ξέρω, είναι λίγο τουματσίλα νομιζω η εφημερίδα..
Μάλλον είμαι υπέρ των μίνιμαλ. Κάτι σε άσπρο, λιτό, άντε κανένα ανάγλυφο χαρτί..
Μια φίλη είχε ένα ωραίο..
Ήταν ένα κουτάκι(άσπρο),δεμένο στις άκρες με δερματάκι και μέσα το προσκλητήριο ήταν ένα φύλο διπλωμένο στα 2 που έδενε κάτω κάτω με ένα κορδονάκι..
Αν πάω Θεσ/νίκη θα στο φέρω να το δεις..
Αυτά περι γάμου και προσκλήσεων. Πάω να καταγράψω με πάθος.
φιλιά!

Anonymous said...

τι θα ελεγες για φωτογραφια του σκυλου ντυμενος παρανυφακι να μας προσκαλει στο γαμο των γονιων του!!!
μονο να μην το προεκτεινεις αυτο και σε μπομπονιερα...δε θα τη φαει κανεις

Anonymous said...

Κοίταξε, εγώ ψηφίζω κάτι σε προκήρυξη για πολλούς λόγους. Κατ αρχήν γιατί σου αρέσει να συχνάζεις σε διάφορες πορείες και να διαπλέκεσαι με όλους αυτούς τους "δήθεν" αντεξουσιαστές, φιληρεινιστές....
άσε που εσύ και ο χαλούφ, όπως όλοι θυμόμαστε άλλωστε γνωριστήκατε λόγω κάποιας τέτοιας πορείας!!!!!!
οπότε, κάτι σε πανώ, πλακάτ, φειγ βολάν, κτλ νομίζω ότι θα ήταν ότι έπρεπε για την περίσταση.